Dinu Gheorghe: Pentru noi e foarte bine că am picat cu Steaua

Preşedintele FC Rapid Dinu Gheorghe a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că este foarte bine pentru echipa antrenată de Marius Şumudică faptul că va întâlni Steaua în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Pentru noi e foarte bine că am picat cu Steaua

Dinu Gheorghe: Pentru noi e foarte bine că am picat cu Steaua (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Pentru noi e foarte bine că am picat cu Steaua. Avem meci în campionat cu ei, iar imediat ne întâlnim din nou în Cupă. E foarte bine. Steaua e o echipă grea şi cred că şansele sunt egale. E ca o dublă, rămâne să vedem pentru cine a fost cu ghinion tragerea asta la sorţi", a spus oficialul rapidist.

Dinu Gheorghe a adăugat că este un avantaj faptul că meciul cu Steaua se va disputa pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu. "Este un avantaj că jucăm pe terenul nostru, normal. Asta ne-am şi dorit. Aşa nu ne mai ducem în Ghencea. Iar suporterii noştri sunt mereu alturi de echipă, cu siguranţă vor fi de ajutor, mai ales într-un meci ca acesta", a precizat preşedintele grupării giuleştene.

Partida Rapid - Steaua se va disputa la 10 noiembrie în sferturile de finală ale Cupei României Timişoreana, conform tragerii la sorţi de luni, de la Casa Fotbalului. Cele două echipe se întâlnesc şi pe 8 noiembrie, tot pe stadionul Giuleşti, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici