Dinu Gheorghe: Se vede că am întârziat pregătirea

Preşedintele grupării FC Braşov, Dinu Gheorghe, consideră că prestaţia mai slabă a echipei braşovene în prima etapă a campionatului a fost cauzată şi de faptul că fotbaliştii au întârziat cu pregătirea fizică dar şi pentru că a fost făcută de doi antrenori.

14 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Se vede că am întârziat pregătirea

Dinu Gheorghe: Se vede că am întârziat pregătirea (Imagine: Mediafax Foto)

"Trebuie să ne revenim din mers, pentru că vom avea o partidă extrem de dificilă cu Astra. Ploieştenii nu vor avea nimic de pierdut şi vor veni la Braşov cu gândul de a da totul pe teren. Din păcate, la noi se vede în faptul că am întârziat un pic cu pregătirea fizică, dar şi că am avut două perioade diferite de pregătire, cu doi antrenori diferiţi. Sper ca acest lucru să fie remediat cât mai repede, pentru că a început canpionatul", a spus Dinu Gheorghe.

FC Braşov a jucat miercuri un joc şcoală în compania echipei din liga a treia, Unirea Tărlungeni, partidă pe care a câştigat-o cu scorul de 6-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici