Dinu Gheorghe: Sunt dezamăgit, pentru că am făcut cadou două goluri

Preşedintele clubului Dinamo Bucureşti, Dinu Gheorghe, a declarat, duminică seară, după înfrângerea din meciul cu Steaua, scor 1-3, că este dezamăgit de faptul că elevii lui Flavius Stoican le-au făcut cadou adversarilor două goluri.

Urmărește
144 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Sunt dezamăgit, pentru că am făcut cadou două goluri

Dinu Gheorghe: Sunt dezamăgit, pentru că am făcut cadou două goluri

"M-a dezamăgit faptul că astăzi, la fel ca la Târgu Jiu, am făcut cadou două goluri. Mai întâi a fost acel penalti, iar apoi, imediat, golul doi. Nu se poate o echipă atât de experimentată, cu atâtea derbiuri în picioare, să primim al doilea gol după 3-4 minute. Asta nu e permis. Nu se poate să greşim aşa", a spus Dinu Gheorghe.

Oficialul dinamovist a precizat că nu s-a temut că partida va fi pierdută din cauza suporterilor care au aruncat cu torţe în teren. "Nu m-am temut că o să se piardă meciul din cauza suporterilor. Mulţi dintre suporteri ştiu şi ei regulamentul. Şi-au făcut numărul, dar în afară de momentul acela au fost admirabili. Din păcate, răspunsul echipei nu a fost pe măsură", a afirmat Dinu Gheorghe.

Dinu Gheorghe şi-a amintit de meciul Rapid - Steaua din 2008, cunoscut şi pentru "Cazul bricheta", şi a declarat că "astăzi Arlauskis a fost Lovin de atunci".

Formaţia Steaua a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Dinamo, în derbiul etapei a XXX-a a Ligii I, meci marcat de incidente, şi s-a apropiat la două puncte de liderul clasamentului, ASA Târgu Mureş.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Stanciu '76 (penalti), '79 şi Prepeliţă '90+23 (penalti). Pentru Dinamo a înscris Elhamed, în minutul 90+16.

Partida a început cu aproximativ cinci minute întârziere, din cauza torţelor, petardelor şi fumigenelor aruncate de fanii dinamovişti de la PCH.

În minutul 17, suporterii dinamovişti de la Peluza Cătălin Hâldan au aruncat bucăţi de scaune şi torţe către Stanciu, care executa un corner. Suporterii de la Peluza Sud a lui Dinamo au afişat două bannere: "Un paradox în continuare, FC Gazde joacă în deplasare", "Vrem Dinamo de altădată, nu fotbalişti fără mentalitate". Startul reprizei secunde a fost de asemenea întârziat aproape un minut, după ce a fost aruncată o torţă în zona porţii apărate de Giedrius Arlauskis. După câteva secunde de joc, meciul a fost întrerupt din cauza torţelor aruncate de fanii dinamovişti în zona porţii lui Arlauskis şi după ce un obiect l-a lovit pe portarul Stelei. Centralul Cristian Balaj a trimis cele două echipe la vestiare, iar oficialul dinamovist Ionel Dănciulescu şi căpitanul Marius Niculae au mers să discute cu suporterii. Jocul s-a reluat după aproximativ 18 minute.

După ce Stanciu a înscris golul al doilea, fanii dinamovişti au aruncat din nou cu torţe pe gazon, acestea fiind scoase în afara terenului atât de jucătorii dinamovişti cât şi de arbitri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici