Dinu: Lucescu este victima unor strategii de creştere a jucătorilor români

Fostul antrenor al echipei României, Cornel Dinu, a declarat, sâmbătă, în cadrul emisiunii Special de la sport.ro, că selecţionerul Răzvan Lucescu este victima unor strategii de creştere a jucătorilor români.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Dinu: Lucescu este victima unor strategii de creştere a jucătorilor români

Dinu: Lucescu este victima unor strategii de creştere a jucătorilor români (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Diferenţă mare de valoare. Noi am aruncat în luptă ce putem la ora actuală. Noi avem doar trei, patru jucărtori care joacă în campionate puternice, în rest sunt ce poate să ofere liga noastră naţionala. În ciuda faptului că au mai multe probleme decât noi, sârbii ştiu să producă în continuare jucători net superiori jucătorilor noştri. Îmi pare rău pentru Răzvan Lucescu. Este victima unor strategii de creştere a jucătorilor români. Nu ne preocupă creşterea jucătorilor, aducem fotbalişti dubioşi şi furăm în detrimentul naţionalei!", a spus Dinu la sport.ro

Cornel Dinu a precizat că îşi menţine opinia conform căreia Vasile Maftei nu este un jucător de echipa naţională: "Serbia nu a prins o zi foarte bună astăzi, o zi medie ca formă. Rămân la părerea că Maftei nu este jucător de naţională, aici este vorba de nişte sentimentalisme care nu trebuie să îşi aibă locul. Suntem acum după primele zece-douăsprezece echipe ale Europei, dacă nu chiar şi mai jos. Dar nici Răzvan Lucescu nu avea prea multe soluţii".

Reprezentativa României a suferit cea mai severă înfrângere din ultimii 26 de ani, în urma eşecului înregistrat, sâmbătă, la Belgrad, în faţa selecţionatei Serbiei, scor 0-5 (0-1), în preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici