Dinu: Mihai Stoica e singurul conducător care a transferat o maimuţă, pe Elton

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, luni, că managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, este singurul conducător de club din România care "a transferat o maimuţă", pe mijlocaşul brazilian Elton.

Urmărește
38 afișări
Imaginea articolului Dinu: Mihai Stoica e singurul conducător care a transferat o maimuţă, pe Elton

Dinu: Mihai Stoica e singurul conducător care a transferat o maimuţă, pe Elton (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Nu are rost să discut despre un aşa zis conducător de fotbal, singurul din România care a transferat o maimuţă, pe Elton, dar mă rog. Dar să transferi o maimuţă din Amazonia şi să-l aduci aici şi să mai coste şi nu ştiu cât, e un record", a spus Dinu, la GspTv.

În replică, managerul general al grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat că Dinu a făcut aceste declaraţii pentru a-şi justifica prezenţa la Dinamo. "Jigneşte un fotbalist care făcea furori în Brazilia, acum face furori în Arabia şi încă este iubit de suporterii stelişti. Dar ăsta e Dinu, îi place să jignească oamenii! Şi asta e diferenţa dintre mine şi el. Uitaţi-vă la rezultatele lui Cornel Dinu din ultima vreme şi la cele ale «conducătorului care a transferat o maimuţă». Mai iese şi el la rampă cu astfel de declaraţii, ca să-şi justifice prezenţa de la Dinamo. Elton este un jucător de care s-ar îndrăgosti orice suporter. Îl sfătuiesc pe Dinu să acceseze site-ul Youtube, că are ce vedea acolo!", a declarat Stoica la televziunea sport.ro, informează protv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici