Dinu: Mihai Stoica nu ar trebui să vorbească, pentru că a lovit un suporter cu pumnul

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, nu ar trebui să vorbească despre fair-play în fotbalul românesc, după ce el a lovit un suporter al Stelei cu pumnul.

Urmărește
1 afișare

"Îmi pare rău de această situaţie. Din păcate la ce am asistat astăzi ne confirmă faptul că cei care nu au jucat fotbal nu au darul fair-play-ului. MM Stoica pare simpatic, dar acum am participat la un delirium. Din punct de vedere comportamental, el nu ar trebui să vorbească, pentru că a lovit un suporter cu pumnul pe stadion. Tot acelaşi delirium, care îi aduce mereu prejudicii, l-a făcut să nu se poată abţine nici la meciul direct din sezonul trecut de la Urziceni, când trebuia ca trabucul să i se stingă, nu pe faţă, ci pe limbă, şi atunci poate se potolea. El ar fi ultimul care ar trebui să vorbească. E o formă de mânie a unuia care nu a jucat şi care vrea să se facă remarcat prin mânie. Este vorba de delirium, pentru că povesteşte de terase, păi el e administrator de terase?", a spus Cornel Dinu.

Oficialul dinamovist a afirmat că, din cauza delirului, Mihai Stoica face tot felul de aprecieri la adresa clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. "Când e vorba de delir, se pot face tot felul de aprecieri. E un final de campionat palpitant, dar în acelaşi timp drept. Dinamo are lotul cel mai valoros, a condus foarte mult timp acest campionat, dar acum s-a creat acest echilibru şi ar trebui să nu jucăm noi înaintea fotbaliştilor. Asta a încercat MM să facă azi. Doar aparent se spune că Dinamo are meciuri mai uşoare. Să lăsăm aceste două etape pe teren, nu este nevoie să jigneşti fotbalul prin acest tremurat. Dinamo are cel mai bun lot, dar nicăieri în lume nu s-a demonstrat că poate câştiga campionatul. Nu neapărat valoarea individuală a jucătorilor poate determina soarta campionatului, ci forţa grupului. Nu lotul cel mai valoros câştigă campionatul. Fotbalul e mai puternic decât jignirile care i se aduc", a adăugat Dinu.

Întrebat despre jucătorii dinamovişti care beau în oraş, Dinu a răspuns: "Nu e vorba de o ştiinţă de a bea. Astfel de lucruri se petrec oriunde în lume şi suporterii au avut întotdeauna reacţii pozitive, în sensul că doar au atenţionat asupra randamentului jucătorilor. Pe timpul nostru exista un slogan «Dacă nu poţi fi om ziua, atunci culcă-te noaptea». E o luptă teribilă de educare a fotbaliştilor. Din păcate mulţi dintre ei au ales răul comportamental".

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Dinamo este o echipă împinsă de la spate să iasă campioană şi a adăugat că formaţia "alb-roşie" nu merită să ajungă în grupele Ligii Campionilor deoarece nu ar obţine puncte în această competiţie.

"Unirea Urziceni e o echipă care îşi câştigă simpatia românilor, notorietatea prin rezultate. Meciul Unirea Urziceni - Dinamo a fost urmărit la foarte multe terase din ţară. La golul lui Varga şi la sfârşitul meciului a fost o explozie de bucurie peste tot. Cred că şi în Ştefan cel Mare se bucurau, pentru că nu există suporteri dinamovişti în România, sunt foarte puţini. E adevărat că cei care vin cu echipa prin deplasări, sunt suporteri dinamovişti, dar în acelaşi timp sunt elemente infracţionale. Nu am avut probleme când am jucat cu Steaua şi cine e Steaua faţă de Dinamo? Nu am avut probleme cu Rapid şi cine e Rapid faţă de Dinamo? Rapid a eliminat pe Hamburg şi Hertha, iar Dinamo s-a încurcat cu, că îmi vine să şi tuşesc când pronunţ numele echipei din Olanda. Dinamo vrea să meargă în Europa, în Liga Campionilor. Cum să ajungă Dinamo în Liga Campionilor? Dar acolo trebuie să faci puncte, nu e suficient să mergi să îţi gâdile timpanele muzica de la staţia de radio-amplificare. Acolo trebuie să faci puncte ca să nu te faci de râs şi e foarte foarte greu să faci puncte. Fotbalul românesc poate să piardă dacă iar mergem cu...", a spus Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici