Dinu: Piţurcă e o canalie

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, marţi, că selecţionerul Victor Piţurcă este o canalie, răspunzându-i, astfel, antrenorului naţionalei, care l-a atacat, cu o zi în urmă, într-o emisiune televizată, informează ProTV.

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului Dinu: Piţurcă e o canalie

Dinu: Piţurcă e o canalie (Imagine: Mediafax Foto)

"M-am săturat de lichele, daţi-mi o canalie. Piţurcă e o canalie. E ultima dată când îi mai pronunţ numele acestui individ", a spus Dinu.

Comentând posibilitatea ca Piţurcă să ajungă într-o zi antrenor la Dinamo, Dinu a afirmat: "Totul este posibil atât timp cât trăim într-o societate în care troglodiţii şi tâlharii sunt lăudaţi că sunt inteligenţi şi că sunt utili societăţii".

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, la Sport.ro, că administratorului delegat al FC Dinamo nu i-a părut rău pentru înfrângerea suferită de echipa "alb-roşie" în prima manşă a turului I al Cupei UEFA, în faţa olandezilor de la NEC Nijmegen, scor 0-1.

"Acum văd că el e cel care analizează adversarul. Ce i-o fi spus lui Rednic despre adversarii ăştia?! Eu, în conducerea lui Dinamo, am foarte mulţi prieteni şi chiar mi-a părut foarte rău. Credeţi că lui i-a părut rău că a pierdut Dinamo?! Hai să fim serioşi! Eu vă spun din ce aflu şi eu, din conducerea lui Dinamo", a precizat Piţurcă.

Antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, şi Cornel Dinu au criticat prestaţia echipei naţionale în primele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din Africa de Sud. În urma afirmaţiilor făcute de cei doi, Piţurcă a spus că Dinu şi Dan Petrescu ar trebui să vorbească atunci când vor avea jumătate din rezultatele obţinute de el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici