Dinu: Rezultatul este oarecum nedrept

Directorul tehnic al echipei Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că rezultatul la finalul derbiului cu Rapid, încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), este oarecum nedrept, ţinând cont de ocaziile clare pe care formaţia sa şi le-a creat.

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Dinu: Rezultatul este oarecum nedrept

Dinu: Rezultatul este oarecum nedrept (Imagine: Constantin Vladescu/Mediaafx Foto)

"Cred că, în această seară, Dinamo s-a apropiat foarte mult de ceea ce trebuie să joace, şi mă refer la cursivitate în joc. De asemenea, au existat şi câteva momente de posesivitate prin care puteam reuşi să câştigăm şi, nu în ultimul rând, am avut cel mai mare mare număr de situaţii de a marca din ultimul timp, doisprezece la număr. Am început ezitant, mai ales în apărare, unde am făcut două greşeli nepermise. De remarcat însă este că echipa a continuat să joace şi cred că rezultatul este oarecum nedrept, dacă ne gândim la ocaziile clare pe care le-am avut şi pe care noul portar al Rapidului a reuşit să le oprească. Remarc ataşamentul publicului, care a fost de admirat chiar dacă am fost conduşi 87 de minute. A fost un joc bun, pe care suporterii pretenţioşi ai lui Dinamo îl aşteaptă", a spus Dinu.

Cornel Dinu a precizat că, în opinia sa, au fost "circumstanţe de penalti" la faza din minutul 64, la care Torje a fost bruscat în suprafaţa de pedeapsă de Marius Constantin. "Arbitrul Haţegan pot spune că a fost un demn urmaş al unui domn doctor de la Cluj, care ţine secţia de reanimare în picioare şi aşa a făcut şi el cu cei de la Rapid. Cred că la Torje au fost circumstanţe de penalti. Important e că am ajuns în situaţiile de a marca, dar la ultima execuţie cred că e vorba şi de concentrare. Acum a existat o pripeală, o lipsă de luciditate", a menţionat tehnicianul.

Oficialul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare a afirmat că revenirea lui Tamaş în echipă depinde doar de el. "Tamaş are o stare care ne-a surprins şi pe noi şi revenirea lui în echipă nu poate să-i aparţină decât lui. Cred că e vorbă de lipsă de concentrare şi linişte", a explicat Dinu.

Formaţia Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, duminică seară, pe teren propriu, în compania echipei Rapid Bucureşti, în derbiul etapei a XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici