Djokovic îl învinge pe Alcaraz şi câştigă mult aşteptatul aur olimpic

Novak Djokovic l-a învins pe Carlos Alcaraz în meciul pentru medalia de aur, duminică, la Paris, câştigând prima sa medalie olimpică de aur şi primul său titlu din acest an, într-o luptă între cele mai bine plătite vedete de tenis din lume.

Urmărește
1151 afișări
Imaginea articolului Djokovic îl învinge pe Alcaraz şi câştigă mult aşteptatul aur olimpic

Djokovic îl învinge pe Alcaraz şi câştigă mult aşteptatul aur olimpic

Djokovik l-a învins pe Alcaraz în două seturi, câştigând unul cu 7-6(3) şi 7-6(2) după tie-break-uri.

Sârbul Djokovic, în vârstă de 37 de ani, era principalul favorit al Jocurilor Olimpice de la Paris şi încerca să câştige prima sa medalie de aur - singura sa medalie olimpică înainte de acest an a fost un bronz la Beijing în 2008, deşi a participat la patru jocuri olimpice.

Pe de altă parte, spaniolul Alcaraz, în vârstă de 21 de ani, se afla la prima sa participare la Jocurile Olimpice şi dorea să îşi completeze colecţia în creştere de victorii, care include victorii la Madrid Open, Roland Garros şi Wimbledon.

Meciul de duminică a intrat în istoria Jocurilor Olimpice în mai multe moduri: Alcaraz a devenit cel mai tânăr om din 1988 încoace care ajunge în finala de simplu masculin, în timp ce Djokovic a devenit cel mai în vârstă jucător din istorie care ajunge într-o finală de simplu la tenis, potrivit NBC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici