Djokovic nu se gândeşte la retragere, după o nouă înfrângere împotriva lui Sinner: „plănuiesc să joc sezonul viitor”

Novak Djokovic a insistat că intenţionează „să joace sezonul viitor”, în ciuda faptului că a suferit o nouă înfrângere împotriva numărului unu mondial, Jannik Sinner.

Urmărește
60 afișări
Imaginea articolului Djokovic nu se gândeşte la retragere, după o nouă înfrângere împotriva lui Sinner: „plănuiesc să joc sezonul viitor”

Sârbul Novak Djokovic, în vârstă de 37 de ani, deţinătorul a 24 de titluri de Grand Slam, a fost învins cu 7-6 (7/4), 6-3 de italianul Jannik Sinner în finala Mastersului de la Shanghai.

A fost a treia înfrângere a lui Djokovic în ultimele sale patru confruntări cu campionul de la Australian Open şi US Open.

Cu toate acestea, Djokovic a declarat că nu intenţionează să-l urmeze pe rivalul Rafael Nadal şi să se retragă, chiar dacă acest an a fost „unul dintre cele mai slabe sezoane din punct de vedere al rezultatelor”.

Nu ştiu ce-mi rezervă viitorul, voi încerca să mă las purtat de val, să văd cum mă simt într-un anumit moment, dar încă plănuiesc să concurez şi să joc sezonul viitor”, a declarat Nole reporterilor.

Djokovic nu a reuşit să îşi adauge la palmaresul său vreun Grand Slam în 2024. Cu toate acestea, Djokovic a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris, într-o finală emoţionantă împotriva lui Carlos Alcaraz.

Djokovic are 99 de titluri în carieră, iar cu o victorie la Shanghai ar fi devenit doar al treilea om după Jimmy Connors şi Roger Federer cu peste 100 de titluri câştigate.

„Nu este un obiectiv de tipul viaţă sau moarte pentru mine, cred că mi-am atins toate obiectivele mari din carieră”, a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici