Djokovic se pregăteşte de meciul cu Rafa Nadal, după un debut în forţă la Paris

  • Novak Djokovic şi-a început parcursul la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 cu o victorie zdrobitoare în faţa lui Matthew Ebden, care nu a mai jucat un meci de simplu din 2022.
  • Sârbul s-a impus cu 6-0, 6-1, scor ce nu necesită comentarii.
  • El l-ar putea întâlni în turul doi pe spaniolul Rafael Nadal.
Urmărește
237 afișări
Imaginea articolului Djokovic se pregăteşte de meciul cu Rafa Nadal, după un debut în forţă la Paris

Djokovic se pregăteşte de meciul cu Rafa Nadal, după un debut în forţă la Paris

Fanii sârbului se întrebau cum va decurge primul său meci la revenirea pe zgură, având în vedere că ultima dată când a jucat pe această suprafaţă a fost într-un meci în care s-a accidentat la genunchi.

Tragerea la sorţi a fost îngăduitoare cu sârbul, hărăzindu-i un jucător care şi-a încheiat cariera de simplu cu ceva timp în urmă.

La apogeul său, Ebden a fost un jucător decent de simplu, dar în prezent joacă doar la dublu. Motivul pentru care s-a regăsit în proba de simplu este modul în care Jocurile Olimpice înlocuiesc jucătorii care se retrag din competiţie prin înscrierea unor jucători de la dublu.

Australianul a fost în mare parte un spectator în propriul meci şi, la un moment dat, chiar a oferit racheta unuia dintre fani, arătând că nu avea nicio idee cum să contracareze dominaţia adversarului său.

Un dublu 6-0, 6-0 a fost foarte aproape după ce Djokovic a preluat un avantaj de 3-0, care a devenit rapid 4-0 în setul al doilea. În cele din urmă, Ebden a reuşit să câştige un game, la 4-0, dar Djokovic a câştigat meciul foarte uşor, triumfând cu 6-0, 6-1 pentru a-şi începe lupta pentru medalia de aur.

În turul doi, sârbul îl va întâlni pe câştigătorul meciului dintre Fucsovics şi Nadal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici