Djokovic şi Alcaraz omagiază „moştenirea” lăsată de Rafael Nadal

Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz s-au alăturat valului de reacţii generate de anunţul retragerii din activitate a lui Rafael Nadal. „Ai inspirat milioane de copii”, a declarat Djokovic, în timp ce posibilul său succesor spaniol a afirmat că „moştenirea ta este irepetabilă”.

Urmărește
74 afișări
Imaginea articolului Djokovic şi Alcaraz omagiază „moştenirea” lăsată de Rafael Nadal

Djokovic şi Alcaraz omagiază „moştenirea” lăsată de Rafael Nadal

Novak Djokovic, de douăzeci şi patru de ori campion de Grand Slam, citat de Reuters: „Rafa, o postare nu este suficientă pentru a exprima respectul pe care îl am pentru tine şi pentru ceea ce ai realizat în sportul nostru. Ai inspirat milioane de copii să înceapă să joace tenis, iar aceasta este, probabil, cea mai mare realizare pe care şi-o poate dori cineva”.

„Tenacitatea, dedicarea şi spiritul tău de luptă vor fi transmise generaţiilor viitoare. Moştenirea ta va trăi pentru totdeauna. Numai tu ştii ce ai îndurat pentru a deveni o icoană a tenisului şi a sportului în general”.

„Îţi mulţumesc pentru că m-ai împins la limită de atâtea ori în rivalitatea noastră care m-a influenţat cel mai mult ca jucător...”

Carlos Alcaraz, numărul doi mondial, a scris:
„De la copilul care te urmărea la televizor şi visa să devină jucător de tenis, până la cel care a avut imensul privilegiu de a juca alături de tine la Roland Garros, reprezentând Spania la Jocurile Olimpice! Îţi mulţumesc foarte mult pentru că ai fost un exemplu la toate nivelurile; moştenirea ta este irepetabilă. M-am bucurat enorm să te am alături şi îmi va fi foarte dor de tine după ce vei renunţa, Rafa!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici