DNA percheziţionează sediul Rapid din Bucureşti, vizând suspiciuni de corupţie

Clubul Rapid face joi obiectul unor percheziţii în cinci locaţii situate în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu.

Urmărește
146 afișări
Imaginea articolului DNA percheziţionează sediul Rapid din Bucureşti, vizând suspiciuni de corupţie

DNA percheziţionează sediul Rapid din Bucureşti, vizând suspiciuni de corupţie

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, în cursul anului 2024.”, se precizează în comunicatul DNA.

În cursul zilei de joi sunt în curs de efectuare percheziţii domiciliare în cinci locaţii situate pe raza municipiului Bucureşti şi a două judeţe (Ilfov şi Giurgiu), reprezentând sediul unui club sportiv, punctul de lucru a unei societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice, transmit procurorii.

Surse neoficiale susţin că clubul în cauză ar fi CS Rapid Bucureşti, club aflat în subordinea Ministerului Transporturilor. Una din persoanele vizate ar fi fostul director general al clubului, Bogdan Vasiliu, care a demisionat în vară, rămânând să se ocupe doar de echipa de handbal feminin.

Raportat la actele procedurale efectuate în această cauză,DNA precizează că va reveni cu detalii suplimentare, „atunci când împrejurările vor permite”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici