Doar Todoni salvează luni onoarea româncelor la Wimbledon. Begu, Cîrstea şi Cristian eliminate

  • Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian au fost eliminate luni de la Wimbledon, învinse în primul tur de adversare mai slab clasate.
  • Cîrstea a pierdut în trei seturi în faţa numărului 298 mondial, britanica Sonay Kartal, iar Cristian a fost surclasată de canadianca de origine română Bianca Andreescu.
533 afișări
Imaginea articolului Doar Todoni salvează luni onoarea româncelor la Wimbledon. Begu, Cîrstea şi Cristian eliminate

Doar Todoni salvează luni onoarea româncelor la Wimbledon. Begu, Cîrstea şi Cristian eliminate

Luni, mai devreme, Irina Begu a părăsit turneul după o înfrângere în faţa chinezoaicei Lin Zhu, cu un categoric 6-0, 6-4.

Imediat după ea, Anca Alexia Todoni (142 WTA) a reuşit la 19 ani cel mai bun rezultat al carierei, trecând de primul tur al unui Grand Slam, cu o victorie în două seturi în faţa Olgăi Danilovic (116 WTA), cu 7-5, 6-1.

În sesiunea de seară, Sorana Cîrstea a câştigat primul set cu 6-2 şi părea că se va impune fără emoţii în faţa favoritei publicului local, Sonay Karta, locul 298 în clasamentul mondial. Britanica a replicat şi a scos-o practic din joc pe româncă, aceasta câştigând doar două game-uri, în debutul setului secund, după care le-a pierdut pe următoarele zece la rând, fiind eliminată cu scorul final de 2-6, 6-2, 6-0.

Într-un meci jucat în paralel, Jaqueline Cristian, revenită pe locul 62 WTA, a dat o replică slabă canadiencei Bianca Andreescu, actualmente doar pe locul 176 WTA. Românca a fost învinsă cu 6-4, 6-2, în doar o oră şi 16 minute.

Cele trei românce învinse pleacă acasă cu un cec în valoare de 71.428 euro şi 10 puncte WTA.

Între timp, Anca Alexia Todoni şi-a aflat adversara din turul doi, aceasta fiind americanca Coco Gauff, favorita numărul doi a turneului de la Wimbledon.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici