Doi atleţi din Franţa şi Marea Britanie, la un pas să se ia la bătaie la finalul cursei de 5.000 m

  • Doi atleţi din Franţa şi Marea Britanie au fost la un pas să se ia la bătaie la finalul cursei de 5.000 metri.
  • Ei s-au certat pe pistă după ce au trecut linia de sosire.
  • În timpul cursei cei doi atleţi s-au ciocnit, provocând căderea britanicului şi a altor sportivi.
Urmărește
3168 afișări
Imaginea articolului Doi atleţi din Franţa şi Marea Britanie, la un pas să se ia la bătaie la finalul cursei de 5.000 m

Doi atleţi din Franţa şi Marea Britanie, la un pas să se ia la bătaie la finalul cursei de 5.000 m

Britanicul George Mills şi francezul Hugo Hay s-au ciocnit în partea finală a probei de 5.000 m masculin. Ca urmare, britanicul a căzut şi a pierdut timp preţios, terminând pe locul 18. După ce a trecut linia de sosire, la aproximativ 30 de secunde de lider, Mills s-a confruntat cu Hay, potrivit Sky News. Ei au schimbat cuvinte dure şi au fost la un pas de încăierare.

În mod normal, Mills rata calificarea în finala competiţiei, dar arbitrii au analizat situaţia şi au decis să-i promoveze pe sportivii care au căzut pe pistă. Narve Gilje Nordas din Norvegia a câştigat seria, în timp ce Hugo Hay s-a clasat pe locul şapte.

Finala de 5.000 metri va fi sâmbătă, la ora 18.50.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici