Dorinel Munteanu, ales antrenorul echipei ideale în runda a treia din SuperLigă

  • Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) l-a desemnat marţi pe Dorinel Munteanu ca antrenor al etapei a treia din SuperLigă, după ce echipa sa a învins campioana la zi, FCSB, în deplasare.
  • Cel mai bun unsprezece ales de LPF are însă în componenţă un singur fotbalist gălăţean, pe căpitanul Juri Cisotti.
Urmărește
122 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu, ales antrenorul echipei ideale în runda a treia din SuperLigă

Dorinel Munteanu ales antrenorul echipei ideale în runda a treia din SuperLigă

Au prins câte două locuri în echipa ideală a etapei Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti, în timp ce CFR Cluj sau FCSB nu au niciun reprezentant.

Echipa ideală a etapei a treia, în viziunea LPF:

Portar

Lukáš Zima (Petrolul Ploieşti) - Unul dintre cei mai buni portari din SuperLigă. A dovedit-o şi în ultima rundă, când a fost imposibil de învins.

Fundaşi

Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova) - O evoluţie consistentă în banda dreaptă, unde a făcut faţă cu brio atacurilor adverse.
Rijad Sadiku (FC Botoşani) - S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. S-a completat bine cu colegii din centrul apărării, Miron şi Şeroni.
Dmytro Pospielov (Unirea Slobozia) – Pe lângă jocul sigur din defensivă, a marcat golul care le-a asigurat ialomiţenilor un punct.
Florin Ştefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Marchează şi punctează ofensiv a doua rundă la rând, asta după ce a oferit o pasă decisivă în etapa precedentă.

Mijlocaşi

Sergiu Hanca (Petrolul Ploieşti) - A contribuit decisiv la golul care le-a adus ploieştenilor victoria în derby-ul cu Rapid.
Takuto Oshima (Universitatea Craiova) - A impresionat la debutul său pe prima scenă prin atitudinea cu care a tratat fiecare fază de joc.
Juri Cisotti (Oţelul Galaţi) – Căpitanul gălăţenilor a făcut un meci perfect în faţa campioanei. A înscris pentru a 10-a oară în 39 de partide jucate în SuperLigă.
Ştefan Bodişteanu (FC Botoşani) - A marcat golul care le-a adus botoşănenilor întâiul succes din acest sezon. Este un jucător care merită urmărit cu atenţie.

Atacanţi

Ricardo Matos (FC Gloria Buzău) – A izbutit o dublă, prima dintre reuşite fiind printre cele mai frumoase din acest sezon.
Elvir Koljic (Universitatea Craiova) – „Dragonul" a deschis drumul oltenilor spre o victorie cu greutate. A fost a 38-a reuşită a sa în SuperLigă.

Antrenorul Etapei

Dorinel Munteanu (Oţelul Galaţi) – Conduşi excelent de pe bancă, gălăţenii le-au produs roş-albaştrilor prima înfrângere pe noua arenă „Steaua”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici