Dorinel Munteanu: Am meritat să învingem Dinamo şi merităm să fim pe primul loc

Tehnicianul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, că formaţia sa a meritat să câştige meciul cu Dinamo, scor 2-1, în Liga I şi merită să ocupe primul loc în clasamentul campionatului românesc.

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Am meritat să învingem Dinamo şi merităm să fim pe primul loc

Dorinel Munteanu: Am meritat să învingem Dinamo şi merităm să fim pe primul loc (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Încercăm să ne concentrăm la fiecare meci şi am reuşit la fiecare joc. Merităm locul pe care ne aflăm. Echipa a făcut un meci foarte bun, exact, deşi am avut un adversar cu o perioadă fără victorie, Dinamo este Dinamo. Am meritat victoria, fără niciun dubiu. După ce am fost egalaţi am avut puterea să revenim şi să luăm conducerea. Anul trecut am avut obiectiv cupele europene şi nu l-am realizat, acum ne-am propus să ne concentrăm la fiecare joc şi suntem în grafic. Până la finalul campionatului sunt foarte multe meciuri, Oţelul are o echipă cu jucători dornici de performanţă, am avut continuitate, linişte, dar nu vreau să visăm cu ochii deschişi, mai este mult până la ultima etapă", a declarat Munteanu.

Tehnicianul gălăţenilor consideră că omologul său dinamovist Ioan Andone are nevoie de continuitate: "Îmi pare rău, dar trebuia să ne apărăm şansa pe teren. Un antrenor fără continuitate nu poate să aibă rezultate. El este un antrenor foarte bun, dinamovist, nu ştiu dacă poate fi pus sub semnul întrebării".

Oţelul Galaţi a învins formaţia Dinamo, cu scorul de 2-1, vineri, în deplasare, în etapa a X-a a Ligii I şi se află pe primul loc în clasament cu 22 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici