Dorinel Munteanu: Avem un program dificil

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, după tragerea la sorţi a meciurilor din ediţia 2010-2011 a Ligii I, că formaţia sa are un program greu, deşi nu întâlneşte favoritele la titlu în primele etape, informează site-ul oficial al grupării gălăţene.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Avem un program dificil

Dorinel Munteanu: Avem un program dificil (Imagine: Florin Novac /Mediafax Foto)

"Este un program dificil, chiar dacă nu prea întâlnim nume mari din fotbalul românesc în primele etape. Cu echipele de top vom juca ceva mai târziu, dar eu nu-mi fac calcule pentru prima şi a doua etapă, eu calculez un calup de şapte-opt meciuri. Jucăm la start contra unor echipe nou-promovate, care vor avea un plus de elan. Nu va fi uşor, dar ne pregătim să adunăm cât mai multe puncte. Nu mă interesează numai startul, ci continuitatea, o serie de mai multe jocuri. O echipă are într-un sezon momente bune şi mai puţin bune şi este greu să avem o formă foarte bună încă din primele etape", a spus Munteanu.

În prima etapă a Ligii I, care va avea loc la 24 iulie, Oţelul Galaţi va întâlni, în deplasare, nou-promovata Sportul Studenţesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici