Dorinel Munteanu: Eu sunt responsabil de rezultat

Antrenorul echipei Steaua, Dorinel Munteanu, a declarat, marţi seară, că este singurul responsabil de rezultatul din meciul cu Bayern Munchen, pierdut cu scorul de 0-3, în etapa a V-a a grupei F a Ligii Campionilor, transmite trimisul MEDIAFAX.

Urmărește
19 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Eu sunt responsabil de rezultat

Dorinel Munteanu: Bayern ne-a pus la punct ca o echipă mare

"Aşteptam foarte mult de la acest joc, chiar dacă ştiam că avem un adversar cu jucători foarte buni. Sunt dezamăgit, am făcut foarte, foarte multe greşeli personale şi de transmitere a balonului, ceea ce ne-a costat foarte mult. Nu ne-am prezentat aşa cum am dorit. Decizia de a nu-l introduce pe Arthuro îmi aparţine, dar mai multe nu vreau să discut despre acest subiect. Eu sunt responsabil de rezultat, dar nu are rost să spun concret ce-mi reproşez. Sunt convins că reproşurile la adresa mea vor veni foarte repede, din partea tuturor celor cărora nu le-a plăcut jocul", a declarat Dorineal Munteanu la conferinţa de presă de după meciul cu Bayern.

Echipa Steaua Bucureşti a pierdut, scor 0-3 (0-0), meciul disputat, marţi, în deplasare, în etapa a V-a a grupei F a Ligii Campionilor, în compania formaţiei Bayern Munchen, care s-a calificat în optimile competiţiei.

Steaua mai are şanse de calificare în 16-imile Cupei UEFA, de pe locul trei, decisiv urmând să fie meciul de pe teren propriu cu ACF Fiorentina, din ultima etapă, programat la 10 decembrie, la Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici