Dorinel Munteanu: Jocul naţionalei României mi s-a părut prea timorat

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, marţi seară, că jocul reprezentativei României i s-a părut timorat în partida amicală pierdută în faţa selecţionatei Ucrainei, scor 4-6 după loviturile de departajare, la Cyprus Cup.

Urmărește
22 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Jocul naţionalei României mi s-a părut prea timorat

Dorinel Munteanu: Jocul naţionalei României mi s-a părut prea timorat (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"În prima repriză am revenit foarte bine, am avut moral bun. Am început bine repriza a doua, dar din păcate n-am reuşit să marcăm şi golul trei. Jocul României mi s-a părut prea timorat, timid. Cred că trebuia să punem Ucraina sub presiune şi cu siguranţă ar fi greşit. Nu fac aprecieri sau remarci faţă de prestaţia jucătorilor, pentru că asta trebuie să o facă Răzvan Lucescu. Despre jucătorul nostru, Silviu Ilie, spun doar că a fost şi el pe teren. Era bine dacă am fi câştigat şi am fi jucat pentru primul loc, dar orice meci e important şi sper ca Răzvan Lucescu să găsească formula ideală pentru jocurile oficiale care vor veni", a spus Dorinel Munteanu.

Tehnicianul Oţelului a fost prezent la meciul cu Ucraina, împreună cu întreg lotul de jucători. Gălăţenii se află în cantonament în Cipru, la Larnaca.

Echipa naţională a României a fost învinsă, marţi, la Paralimni (Cipru), cu scorul de 6-4 (2-2, 2-2), în urma loviturilor de departajare, de reprezentativa Ucrainei, într-un meci din cadrul turneului Cyprus Cup.

România va întâlni, miercuri, în finala mică, formaţia Ciprului, în timp ce pentru primul loc Cyprus Cup se vor întâlni Ucraina şi Suedia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici