Dorinel Munteanu: Parcă suntem în secolul 18

Antrenorul Universităţii Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că incidentul în care autocarul Stelei a fost atacat cu pietre e unul grav şi ar trebui pusă în aplicare "legea lui Mitică", transmite corepondentul MEDIAFAX.

Urmărește
3 afișări

"E grav ce s-a întâmplat. Parcă suntem în secolul 18 şi nu în secolul 21. Să se pună în aplicare «legea lui Mitică»", a afirmat Dorinel Munteanu.

Fostul internaţional a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu fostul său secund de la Universitatea, Gică Mihali, cel pe care l-a înlocuit în urmă cu două etape. "Nu am mai vorbit în ultimul timp. Oricum, prietenia noastră nu se poate strica dintr-un motiv care nici nu a existat", a declarat Munteanu.

Tehnicianul formaţiei clujene a prefaţat şi derby-ul din runda următoare a Ligii I dintre Steaua şi Dinamo. "Am făcut egal în deplasare. Poate acum bate Steaua. Şanse la titlu nu mai sunt", a adăugat Neamţul.

Dorinel Munteanu a catalogat decizia de reducere a suspendării fotbaliştilor Gabriel Tamaş şi Yssouf Kone ca fiind una "comică" şi "ciudată". "Nu mi se pare normal, dar dacă aşa au decis comisiile. E o decizie comică, ciudată", a mai spus Dorinel Munteanu.

Referitor la conflictul pe care îl are cu suporterii Universităţii Cluj, Dorinel Munteanu, consideră că aceştia au depăşit măsură după ce la partida din ultima etapă, tehnicianul "alb-negrilor" a fost comparat cu personajul biblic "Iuda". "M-am obişnuit, să se manifeste cum doresc. Şi ei au acelaşi obiective, priorităţi ca şi echipa. La ultimul meci s-a întrecut măsura pentru că eu sunt un tip credincios. Sunt dezamăgit, dar nu disper", a declarat Munteanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici