Dorinel Munteanu şi Sabău acuză strarea gazonului de la Reghin

Antrenorul FC Vaslui, Dorinel Munteanu, a declarat, sâmbătă, la finalul meciului cu Gloria Bistriţa, scor 0-0, că starea gazonului din Reghin a influenţat calitatea jocului, în timp ce tehnicianul echipei ardelene, Ioan Ovidiu Sabău, a spus că decizia de a juca pe alt stadion e "un risc asumat".

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu şi Sabău acuză strarea gazonului de la Reghin

Dorinel Munteanu şi Sabău acuză strarea gazonului de la Reghin (Sursa: Mediafax Foto)

"A fost un meci care s-a desfăşurat aşa cum am anticipat. Am întâlnit o echipă care joacă bine pe teren propriu, ne-am îndeplinit obiectivul de a câştiga un punct, pe care îl consider meritat după aspectul jocului. Un punct muncit. Ne-am propus victoria, dar starea gazonului a fost un obstacol pentru noi. Bistriţa s-a închis foarte bine. Nu sunt mulţumit de rezultat, dar nici dezamăgit", a declarat Munteanu.

Antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabău a caracterizat meciul ca fiind unul echilibrat şi a precizat că, deşi starea suprafeţei de joc l-a nemulţumit, acesta a fost "un risc asumat" în momentul în care s-a decis modernizarea arenei din Bistriţa. "Prima repriză a fost echilibrată. Au fost ocazii, nu clare, dar denivelările de teren ne-au creat probleme. În cea de a doua repriză am avut ocazia meciului prin Negrean, care a fost singur cu portarul şi a ratat. A fost un joc în care ambele echipe aşteptau să se termine, unul echilibrat. Nu ştiu dacă meritam mai mult. A fost un rezultat echitabil după aspectul jocului. Deşi am jucat pe teren neutru, nu trebuie să ne găsim scuze. Este normal să facem sacrificii, este riscul pe care ni l-am asumat atunci când am decis să se repare stadionul din Bistriţa", a declarat Sabău.

Formaţia Gloria Bistriţa a remizat, sâmbătă, scor 0-0, cu FC Vaslui, într-un meci disputat la Reghin, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii I. Conducerea grupării Gloria Bistriţa a decis în această iarnă ca toate partidele de pe teren propriu să le dispute pe stadionul din Reghin, iar la arena din Bistriţa au fost demarate lucrări de modernizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici