Dorinel Munteanu tratează cu Gaziantepspor şi cu o echipă germană din liga a doua

Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat, marţi, că se află în tratative pentru preluarea funcţiei de antrenor principal al echipei turce Gaziantepspor, dar a precizat că are o ofertă şi de la o formaţie din liga a doua din Germania, informează ProSport.

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu tratează cu Gaziantepspor şi cu o echipă germană din liga a doua

Dorinel Munteanu tratează cu Gaziantepspor şi cu o echipă germană din liga a doua

"Nu pot vorbi acum despre detalii. E ceva şi cu Gaziantep, dar mai aştept puţin pentru că am ceva şi din liga a doua din Germania. De negocierile din Turcia e adevărat că se ocupă Yuksel Yeşilova", a declarat Munteanu.

"Oficialii lui Gaziantepspor ştiu încă de ieri (n.r. - marţi) pretenţiile lui Dorinel, iar în această seară (n.r. - marţi seară) se vor întâlni pentru a lua o hotărâre în privinţa viitoarei colaborări", a spus Yeşilova.

Oficialii clubului turc au mai negociat şi cu Gheorghe Hagi şi Dan Petrescu, după ce tehnicianul Nurullah Saglam şi-a reziliat contractul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici