Dorinel Munteanu: Trebuie să câştigăm cu "U" Cluj

Antrenorul echipei FC Vaslui, Dorinel Munteanu, a declarat că meciul programat duminică, în etapa a XXII-a a Ligii I, cu Universitatea Cluj, trebuie câştigat de jucătorii săi pentru a păstra şanse în continuare la un loc de Cupa UEFA.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Trebuie să câştigăm cu "U" Cluj

Dorinel Munteanu: Trebuie să câştigăm cu "U" Cluj (Sursa:Mediafax Foto)

"Va fi un joc foarte greu, însă vrem să-l câştigăm, pentru a rămâne cu şanse la Cupa UEFA. Clujenii vin super motivaţi ţinând cont că au câştigat în ultima deplasare, la Rapid, dar cu siguranţă va fi cu totul alt joc. Vom face tot posibilul ca punctele să rămână la Vaslui, nu avem alt obiectiv decât să câştigăm. Vasluiul nu este într-o cădere de formă în ciuda meciului mai slab făcut la Reghin. Sunt mulţumit de rezultatele de până acum şi cred în continuare în lotul pe care îl am la dispoziţie", a spus Dorinel Munteanu.

Tehnicianul echipei Universitatea Cluj, Meszaros Alpar, spune că echipa sa trebuie să scoată un rezultat favorabil în deplasarea de la Vaslui, pentru că în caz contrar şansele de salvare de la retrogradarea scad. "Ne pregătim să nu pierdem. Va fi un meci mai greu decât cel cu Rapid, pentru că este etapa a treia şi echipele s-au mai rodat. Vasluiul este o echipă agresivă, care trage la UEFA. Noi suntem pregătiţi să facem o surpriză, pentru că, dacă nu, se îngroaşă gluma. Nu avem voie să clacăm" a spus Meszaros Alpar.

FC Vaslui - Universitatea Cluj, duminică, ora 15.30, Telesport

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici