Dorinel Munteanu: Voi începe să apelez şi la jucătorii care nu sunt pe lista UEFA

Antrenorul FC Steaua, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, la sosirea de la Lyon, unde echipa sa a pierdut cu scorul de 0-2 în etapa a patra a grupei F a Ligii Campionilor, că începând cu meciul cu Rapid, din etapa a XIV-a a Ligii I, va apela şi la jucători care nu au fost trecuţi pe lista UEFA.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Voi începe să apelez şi la jucătorii care nu sunt pe lista UEFA

Dorinel Munteanu: Voi începe să apelez şi la jucătorii care nu sunt pe lista UEFA (Imagine: Mediafax Foto)

"La fotbal, bucuriile şi supărările trec repede, deja ne gândim la meciul cu Rapid. Vrem să ne liniştim, să vedem ce am făcut bine şi ce am făcut rău. Probabil că vor fi şi schimbări în echipă, dar acum nu ştiu exact ce şi cum. Nu m-am gândit ce se va întâmpla cu Zapata. A greşit la primul gol, dar încă mă mai gândesc. Tătăruşanu e din vară al Stelei, nu ştiu exact situaţia lui. Am încredere că jucătorii îşi vor reveni din toate punctele de vedere după aceste două jocuri. Voi începe să apelez şi la jucătorii care n-au fost introduşi pe lista UEFA. Totul depinde numai de ei", a spus Munteanu.

Pe lista trimisă la UEFA nu fac parte jucătorii Cosmin Vâtcă, Ionuţ Rada, Abel Moreno, Adrian Neaga, Andrei Ionescu, Răzvan Ochiroşii şi Ricardo Pedriel.

Dorinel Munteanu a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor la finalul meciului cu Olympique Lyon: "Le-am zis că au făcut o partidă bună, mai ales în repriza întâi, când jocul a fost echilibrat. În partea a doua am încercat să revenim, cred că am avut şi o posesie mai bună, dar din păcate am primit iar gol pe final de repriză. Lyon este foarte puternică, dar nivelul jucătorilor mei nu este cel din meciul de aseară. În multe faze arbitrajul ne-a dezavantajat. Lupta pentru locul trei e singurul obiectiv al nostru acum, mai sunt două meciuri şi ne jucăm şansa. Depinde însă şi de celelalte rezultate".

Munteanu a spus că nu îi este frică de faptul că la derbiul cu Rapid de duminică, din etapa a XIV-a a Ligii I, s-ar putea repeta incidentele din sezonul tercut. "Nu mă tem de incidente, cred că meciul se va decide pe teren", a comentat el.

FC Steaua a revenit, joi după-amiază, de la Lyon, unde a pierdut, scor 0-2, partida cu Olympique din etapa a patra a grupei F a Ligii Campionilor, ratând calificarea în optimile competiţiei şi mai având doar şanse teoretice la locul trei şi implicit la accederea în 16-imile Cupei UEFA.

În clasamentul grupei F conduc Olympique Lyon şi Bayern Munchen, ambele cu câte opt puncte, urmate de ACF Fiorentina, cu trei puncte, în timp ce Steaua Bucureşti se află pe ultima poziţie, cu un singur punct. În etapa a cincea a grupei F, programată la 25 noiembrie, vor avea loc partidele Bayern Munchen - Steaua Bucureşti şi ACF Fiorentina - Olympique Lyon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici