Dorinel Munteanu: Vom încerca să speculăm defectele Stelei

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, că jucătorii săi vor încerca să profite de defectele formaţiei Steaua, la meciul din etapa a IV-a a Ligii I.

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Vom încerca să speculăm defectele Stelei

Dorinel Munteanu: Vom încerca să speculăm defectele Stelei (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Avem mare nevoie de victorie în meciul Steaua. Sunt foarte importante punctele, atât pentru situaţia actuală din clasament, cât şi pentru moralul pe care l-ar avea jucătorii în vederea următoarelor partide. Le-am arătat fotbaliştilor mei înregistrarea jocului de la Cluj cu CFR, sper că au înţeles unde au greşit şi sunt convins că acum sunt pregătiţi din toate punctele de vedere pentru un meci bun contra Stelei. Vom întâlni o echipă care are calităţi dar şi defecte. Vom încerca să speculăm aceste defecte. Pentru mine nu contează că lipseşte Kapetanos, Steaua are un lot de jucători valoroşi, iar Stancu sau Surdu joacă cel puţin la acelaşi nivel cu Kapetanos", a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu nu va putea conta la partida cu Steaua pe mai vechii accidentaţi Pena, Viglianti şi Cojoc.

"Dintre cei trei, argentinianul Viglianti este un drum bun şi sper ca în foarte scurt timp să înceapă pregătirea normală cu echipa", a explicat tehnicianul.

Meciul Oţelul - Steaua, din etapa a IV-a a Ligii I, este programat duminică, la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici