Dorinel Munteanu: Zicu nu poate fi un jucător decisiv pentru naţională

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, că nu crede că mijlocaşul formaţiei FC Timişoara, Ianis Zicu, poate fi jucătorul decisiv de care reprezentativa României are nevoie.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Zicu nu poate fi un jucător decisiv pentru naţională

Dorinel Munteanu: Zicu nu poate fi un jucător decisiv pentru naţională (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Ne trebuie un jucător decisiv, aşa cum era Mutu. Zicu nu poate fi acest jucător, nu a demonstrat până acum acest lucru. E un fotbalist care a avut ultimele două-trei partide bune şi atât. Poate pe viitor, dacă va continua la fel, ar putea să devină un jucător decisiv al naţionalei", a spus Munteanu.

Tehnicianul gălăţenilor a afirmat că speră ca România să câştige la Paris pentru a mai avea şanse reale la calificare.

"Sunt optimist şi sper să câştigăm. Un egal ne-ar face să mai trăim cu speranţa la calificare, iar în cazul unui eşec nu ştiu dacă s-ar mai putea face ceva. Nu aş vrea să supăr pe nimeni, dar cred că şi Oţelul putea da un jucător, doi la naţională. Unul dintre ei ar putea fi Cornel Râpă, fotbalist care are o constanţă bună în joc de vreun an şi jumătate. Probabil că a fost lăsat la echipa de tineret care are şi ea două jocuri decisive", a precizat Munteanu.

Meciul Franţa - România va avea loc sâmbătă, de la ora 22.00, în Grupa D de calificare la Euro-2012, şi va fi transmis în direct de Pro TV şi pe www.sport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici