Dosare penale şi sancţiuni pentru suporteri la meciul Universitatea Craiova-Dinamo - VIDEO

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Craiova, Cosmin Mirea, a declarat că în urma meciului dintre echipa locală Universitatea şi formaţia Dinamo, scor 0-0, au fost dictate 15 sancţiuni şi întocmite patru dosare penale.

38 afișări
Imaginea articolului Dosare penale şi sancţiuni pentru suporteri la meciul Universitatea Craiova-Dinamo - VIDEO

Dosare penale şi sancţiuni pentru suporteri la meciul Universitatea Craiova-Dinamo - VIDEO

Trei dosare penale au fost întocmite pentru suporteri dinamovişti, după ce doi au încercat să introducă în stadion petarde, iar altul a vrut să intre în arenă cu alt obiect interzis. Un dosar penal a fost întocmit pentru un fan craiovean care a venit la meci deşi avea interdicţie pe stadion.

Suporterii dinamovişti care au asistat la meciul de sâmbătă seară s-au deplasat la stadion pe jos de la gara din Craiova, dar la plecare, după terminarea partidei, pentru a se evita incidentele Jandarmeria a decis să îi transporte pe fani cu dubele. Aproximativ 40 de suporteri aflaţi în una din dube au provocat însă incidente. Ei au început să lovească cu picioarele, provocându-i pe jandarmi, care au hotărât să îi dea jos pe fanii respectivi şi ca aceştia să îşi continue drumul până la gară pe jos. După ce au ajuns la gară, doi dintre suporteri au început să se bată. Jandarmii au intervenit, iar celor doi li s-a făcut proces verbal, ei fiind amendaţi cu câte 200 de lei.

Fanii dinamovişti au părăsit Craiova la ora 02.30.

Formaţia Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida susţinută, sâmbătă, în deplasare, în compania echipei Universitatea Craiova, în prima etapă a ediţiei 2009/2010 a Ligii I.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici