Două meciuri de la turneul de la Roma, inclusiv cel al Soranei Cîrstea, întrerupte de protestatari

  • Două meciuri de la turneul de tenis de la Roma, inclusiv cel al Soranei Cîrstea, au fost întrerupte de protestatari de mediu.
  • Aceştia au intrat pe teren şi au aruncat confetti.
  • Protestatarii au fost scoşi din arenă de echipele de securitate.
Urmărește
277 afișări
Imaginea articolului Două meciuri de la turneul de la Roma, inclusiv cel al Soranei Cîrstea, întrerupte de protestatari

Două meciuri de la turneul de la Roma, inclusiv cel al Soranei Cîrstea, întrerupte de protestatari

Două meciuri de la Italian Open de la Roma au fost suspendate în urma unui protest al activiştilor pentru climă, potrivit BBC.

Este vorba despre meciul din optimile de finală dintre Madison Keys şi Sorana Cîrstea şi de partida de dublu în care Santiago Gonzalez şi Edouard Roger-Vasselin i-au înfruntat pe Marcelo Arevalo şi Mate Pavic.

Keys conducea cu 6-2 3-1 când două persoane purtând veste portocalii au intrat pe teren şi au aruncat confetti. Alţii s-au legat de tribună înainte să sosească poliţia şi pompierii.

Protestatarii au fost scoşi de pe teren, iar Keys a învins-o pe Cîrstea cu 6-2, 6-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
turneu,
roma,
proteste

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici