Dragomir: Becali are bani şi putere, dar nu atât cât să mă dea pe mine jos

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că principalul finanţator al FC Steaua, Gigi Becali, are bani şi putere, dar nu suficient cât să îl schimbe din funcţia pe care o deţine în acest moment.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Becali are bani şi putere, dar nu atât cât să mă dea pe mine jos

Dragomir: Becali are bani şi putere, dar nu atât cât să mă dea pe mine jos

"Sunt de 37 de ani preşedinte şi în fiecare an am auzit că mă dă cineva afară. Gigi Becali are bani, are şi putere, dar nu atât cât să mă dea pe mine jos. Pentru că cei mai mulţi din fotbalul românesc sunt săraci şi puternici", a spus oficialul LPF, al cărui mandat în fruntea instituţiei care organizează Liga I expiră în 2009.

Dumitru Dragomir a recunoscut că există zvonuri conform cărora Ioan Becali ar dori să candideze la preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal. "Nu ştiu exact de Giovanni Becali că ar vrea locul meu la Ligă. Zvonuri sunt însă, glume la fel, dar nu ştiu nimic exact. Eu n-am vorbit cu el despre asta", a adăugat Dragomir.

În ultima perioadă s-au vehiculat informaţii potrivit cărora Gigi Becali nu îl mai doreşte pe Dumitru Dragomir în funcţia de preşedinte al LPF şi că ar vrea ca acest post să fie ocupat de vărul său, Ioan Becali, cu care tocmai s-a împăcat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici