Dragomir: Dacă greşeşte cineva, schimb toată comisia de judecată

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, după validarea componenţei comisiilor care vor judeca litigiile din Liga I, că în cazul în care vor apărea greşeli vor fi înlocuiţi toţi membrii acestora.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Dragomir: Dacă greşeşte cineva, schimb toată comisia de judecată

Dragomir: Dacă greşeşte cineva, schimb toată comisia de judecată

"S-a produs separarea puterilor în stat, Curtea de Arbitraj pentru Fotbal şi Comisia Centrală a Arbitrilor au rămas la federaţie, iar liga, conform legii 69/2000, a rămas cu comisiile de specialitate, de disciplină, de apel şi pentru statutul jucătorului. Am pus numai jurişti în componenţa comisiilor, foşti arbitri şi foşti fotbalişti, oameni care cunosc fenomenul, cărora le-am spus că în cazul în care greşesc şi nu respectă regulamentul va fi schimbată toată comisia. La noi nu e ca în altă parte să aşteptăm un an să facem schimbări. Oricine intervine, le-am cerut să mă anunţe pentru că nici eu nu am dreptul să intervin în probleme de judecată. Toate comisiile trebuie să judece drept, după regulamentele Federaţiei Române de Fotbal, care copiază în mare parte regulamentele FIFA şi UEFA. După părerea mea, interpretări vor fi în permanenţă, dar vom deschide cartea şi vedem dacă se va încălca sau nu regulamentul. Atunci va fi tras cineva la răspundere", a declarat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici