Dream Team-ul american a câştigat finala cu Franţa. Egalitate la medalii de aur între SUA şi China

Selecţionata SUA a dispus, sâmbătă, de Franţa, scor 98-87 (49-41), în finala masculină la baschet, şi a adus medalia cu care a egalat China, în penultima zi de la Olimpiadă.

Urmărește
1010 afișări
Imaginea articolului Dream Team-ul american a câştigat finala cu Franţa. Egalitate la medalii de aur între SUA şi China

LeBron James, imperial deasupra inelului

SUA nu au avut mari emoţii, sâmbătă noapte, în marea finală cu Franţa, învingând cu scorul de 98-87 (49-41), sub privirile preşedintelui Emmanuel Macron, venit la arenă cu soţia.

Show-ul l-a făcut Steph Curry, vedeta de la Golden State Warriors, cu 4 aruncări consecutive de 3 puncte realizate în ultimul sfert. Dream Team-ul pregătit acum de Steve Kerr a câştigat al 5-lea titlu olimpic la rând.

SUA şi Franţa au disputat şi ultimul act la Tokyo 2021. Americanii s-au impus atunci cu 87-82.

Medaliile de bronz au revenit Serbiei, 93-83 în finala mică împotriva Germaniei.

Duel teribil în clasamentul pe medalii. SUA şi China au acelaşi număr de medalii de aur, 38, cu menţiunea că SUA au un total mai bun (122) - 42 de argint şi 42 de bronz).

Asiaticii au în total 89 de medalii. În afara celor 38 de medalii de aur, mai deţin 27 de argint şi 24 de bronz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici