Dulca: Este un eşec fără scuze pentru echipa mea

Tehnicianul Cristian Dulca a declarat, sâmbătă seară, că înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul din deplasare cu Pandurii Târgu Jiu, este un eşec fără scuze pentru FC Vaslui, echipă care a pierdut din cauza greşelilor personale ale jucătorilor.

13 afișări
Imaginea articolului Dulca: Este un eşec fără scuze pentru echipa mea

Tehnicianul Cristian Dulca (Imaine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"E un eşec fără scuze pentru echipa mea, dar mergem înainte pentru că avem un program încărcat. Nu cred că suntem obosiţi pentru că în minutul 90 făceam presing", a spus Dulca.

Antrenorul echipei vasluiene a menţionat că şi jucătorii săi au avut ocazii, dar a adăugat că Pandurii a meritat victoria. "Noi am făcut multe greşeli personale şi de aceea am pierdut. Au apărut şi câteva schimbări în primul 11 pentru că am jucat la trei zile de Omonia şi trebuia să le facem. Meciul a avut acest curs pentru că am primit gol repede după care am avut multe ocazii din care n-am înscris. Pandurii are un lot bun după cum s-a văzut, au şi un antrenor cu experienţă, au făcut ce trebuia făcut, s-au blocat în apărare şi le-a ieşit. Dacă au câştigat însemnă că au şi meritat", a declarat Dulca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici