Dulca: Nu pot să spun că mi-am învins profesorul, ci doar am luat trei puncte

Antrenorul Cristian Dulca a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că în urma victoriei obţinute de SC Vaslui, scor 1-0, în faţa fostei sale echipe, Rapid Bucureşti, nu poate spune că şi-a învins profesorul (n.r. - Viorel Hizo), ci doar a obţinut trei puncte importante.

2 afișări

"Sunt fericit pentru acest rezultat. A fost extrem de greu având în vedere că am întâlnit o echipă cu tradiţie şi jucători valoroşi. Elevii mei au dat dovadă de caracter şi au demonstrat că alcătuiesc o echipă care ştie să luopte la greu. Mă bucur că am reuşit să trrecem de momentul Buzău şi felicit jucătorii pentru dăruire, pentru că au fost o familie, aşa cum le-am cerut, indiferent că au fost pe bancă sau titular. Nu pot să spun că mi-am învins profesorul, ci doar am luat trei puncte. Nu pot să nu-l amintesc şi pe Moldovan, pentru că am preluat echipa din mers şi este şi meritrul lui la această victorie. De asemenea, este o victorie imporantă şi pentru mine ca debutant în antrenoratul mare. Îi dedicăm victoria şi domnului Porumboiu, pentru a rămâne alături de noi în contiuare şi sperăm să-i fi intrat la suflet. Am tranşat meciul în favoarea noastră încă de la început şi am reuşit să domniăm Rapidul la toate capitolele", a spus Dulca.

Cristian Dulca a precizat că formaţia sa va avea un meci greu în ultima etapă a Ligii I, la Craiova, dar SC Vaslui îşi va juca ultima şansă pentru a obţine calificarea în Liga Europa. "Ne aşteaptă un meci foarte greu la Craiova. Sperăm să ne pregătim bine în această săptămână, va fi o atmosferă de Cupa UEFA, dar, cu toate acestea, noi ne jucăm şansa până la capăt", a menţionat tehnicianul.

Fostul fotbalist Cristian Dulca a debutat cu o victorie în primul său meci din carieră ca antrenor principal, în urma succesului obţinut de SC Vaslui în faţa fostei sale echipe, Rapid Bucureşti, scor 1-0, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici