Dulgheru, a treia jucătoare română calificată în turul doi la Wimbledon

Alexandra Dulgheru, locul 31 WTA şi favorita numărul 31, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-2, 6-7 (3), 6-1, pe japoneza Kimiko Date Krumm, locul 64 WTA, în primul tur al turneului de la Wimbledon, devenind a treia jucătoare română care accede în manşa a doua.

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului Dulgheru, a treia jucătoare română calificată în turul doi la Wimbledon

Dulgheru, a treia jucătoare română calificată în turul doi la Wimbledon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dulgheru s-a impus în aproape două ore de joc şi va primi un cec 18.750 de lire sterline (circa 22.450 de euro). Ea va evolua în manşa secundă împotriva italiencei născute în Elveţia Romina Sarina Oprandi, 24 de ani, locul 139 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-4, 1-6, 6-3, de britanica Heather Watson, 18 ani, locul 249 WTA, beneficiara unui wild card.

Tot marţi, au mai obţinut calificarea în turul doi Monica Niculescu şi Edina Gallovits.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici