Dumitrescu: Nu puteam lua decizia de a veni la Steaua fără să discut cu Hagi

Noul antrenor al Stelei, Ilie Dumitrescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu putea lua decizia de a pregăti echipa stelistă dacă nu ar fi discutat cu fostul selecţioner Gheorghe Hagi, cel care a fost dorit iniţial la conducerea tehnică a grupării din Bulevardul Ghencea.

19 afișări
Imaginea articolului Dumitrescu: Nu puteam lua decizia de a veni la Steaua fără să discut cu Hagi

Dumitrescu: Nu puteam lua decizia de a veni la Steaua fără să discut cu Hagi (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Am vorbit cu Hagi şi înainte să vin la conferinţă. Nu puteam lua decizia asta fără să discut cu el. «E şansa ta», mi-a spus el şi mi-a mai spus: «Poate o să mai am şi eu şansa asta». Eu am crezut că pot să-l conving pe Hagi să vină aici", a spus Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu a afirmat că i-a cerut lui Becali să aducă jucători care au făcut performanţe. "I-am spus să aducă legenede, personalităţi imense. După Duckadam, acum se gândeşte şi la Belodedici", a adăugat Dumitrescu.

De asemenea, Dumitrescu a precizat că îşi doreşte să demonstreze că are calităţi şi că poate face performanţă.

Ilie Dumitrescu vine la Steaua după ce Victor Piţurcă a părăsit funcţia de manager general, după primele trei etape ale Ligii I. Neînţelegerile dintre Piţurcă şi finanţatorul stelist, Gigi Becali, privind contractul pe care urma să-l semneze Piţurcă, au survenit din cauza unor garanţii cerute de tehnician cu care el nu a fost de acord. Garanţiile urmau să fie executate de Victor Piţurcă în cazul în care Gigi Becali făcea declaraţii jignitoare la adresa jucătorilor sau suporterilor stelişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici