Ed Sheeran dobândeşte o participaţie minoritară la Ipswich Town. Vedeta are concert în Bucureşti pe 24 august

Cântăreţul şi compozitorul Ed Sheeran, care pe 24 august va concerta în Bucureşti, a achiziţionat o participaţie minoritară în clubul Ipswich Town, nou-promovat în Premier League, fiind fan de-o viaţă al Tractor Boys.

Urmărește
211 afișări
Imaginea articolului Ed Sheeran dobândeşte o participaţie minoritară la Ipswich Town. Vedeta are concert în Bucureşti pe 24 august

Ed Sheeran dobândeşte o participaţie minoritară la Ipswich Town. Vedeta are concert în Bucureşti pe 24 august

Cei de la Ipswich spun că Sheeran nu va face parte din consiliul de administraţie al clubului, deoarece investiţia sa este doar „pasivă şi minoritară”.

Sheeran, care a fost sponsorul principal al tricoului Town din 2021, a proiectat, de asemenea, al treilea kit al clubului inspirat de Suffolk.

„Este visul oricărui fan al fotbalului să fie acţionar al clubului pe care îl susţin eşi mă simt foarte recunoscător pentru această oportunitate”, a declarat tânărul în vârstă de 33 de ani, citat de BBC Sport.

„Am trăit în Suffolk de când aveam trei ani şi, în timp ce călătoresc în lume şi uneori mă simt ca un străin în oraşele mari, Suffolk şi Ipswich m-au făcut întotdeauna să mă simt parte a comunităţii.

„Este o mare bucurie să fiu un fan al Ipswich Town. Există suişuri şi coborâşuri, dar fotbalul înseamnă să iei suişurile şi coborâşurile. Nu sunt un acţionar cu drept de vot sau un membru al consiliului de administraţie, doar contribui cu nişte bani în clubul pe care îl iubesc, aşa că vă rog să nu veniţi la mine cu sugestii de semnături sau tactici de joc.

„Sunt încântat că Premier League va începe în acest weekend. Să înceapă!”

Preşedintele Ipswich, Mark Ashton, a adăugat: „Sprijinul pe care Ed şi echipa sa ni l-au arătat în ultimii trei ani a fost de-a dreptul remarcabil şi pentru el să facă această investiţie este ca o progresie naturală în relaţia noastră.

„Pentru unul dintre cei mai mari artişti din lume să ne ofere atât de mult din timpul său şi să ofere clubului o astfel de expunere incredibilă în întreaga lume, în timp ce cere foarte puţin în schimb, subliniază exact ceea ce face ca această relaţie să fie una atât de specială.”

Ipswich îşi începe campania din Premier League acasă cu Liverpool sâmbătă, de la ora 14.30.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici