Edi Iordănescu pleacă de la naţională. Anunţ oficial

Selecţionerul României, Edward Iordănescu, al cărui contract expiră la finalul lunii iulie, nu va continua pe banca echipei naţionale a României.

Urmărește
2121 afișări
Imaginea articolului Edi Iordănescu pleacă de la naţională. Anunţ oficial

Edi Iordănescu pleacă de la naţională. Anunţ oficial

Edi Iordănescu (46 de ani) a petrecu 2 ani şi jumătate la cârma echipei naţionale şi a dus calificare în optimi la Euro 2024.

„Edward Iordănescu, al cărui contract expiră la finalul lunii iulie, nu va continua pe banca echipei naţionale a României. Numit la începutul anului 2022, Edward Iordănescu a preluat conducerea echipei naţionale într-un moment important, aducând o viziune nouă şi o abordare modernă în pregătirea şi managementul echipei. Ca urmare a discuţiilor avute, Federaţia Română de Fotbal înţelege şi respectă decizia lui Edward Iordănescu de a face o pauză. În acelaşi timp, îi mulţumeşte acestuia pentru munca depusă, pentru dedicarea sa în această perioadă plină de provocări şi pentru rezultatele obţinute la Echipa Naţională şi îi urează mult succes în viitoarele sale proiecte, având convingerea că Edward Iordănescu va continua să aibă un impact pozitiv în fotbalul românesc şi în viitor”, a transmis FRF pe site-ul oficial.

FRF va trebui să găsescă un selecţioner ce va debuta odată cu Liga Naţiunilor în luna septembrie (pe 6 contra celor din Kosovo, iar pe 9 cu Lituania)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici