Edina Gallovits, în turul doi la Wimbledon

Jucătoarea Edina Gallovits, locul 90 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-3, pe elveţianca Timea Bacsinszky, locul 37 WTA, într-o partidă din primul tur al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului Edina Gallovits, în turul doi la Wimbledon

Edina Gallovits, în turul doi la Wimbledon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gallovits, care va primi un cec 18.750 de lire sterline (circa 22.450 de euro), va evolua în manşa secundă împotriva sportivei estoniene Kaia Kanepi, locul 80 WTA, care a eliminat-o, cu scorul de 6-4, 6-4, pe australianca Samantha Stosur, locul 6 WTA şi a şasea favorită a competiţiei.

Tot marţi, Monica Niculescu, locul 137 WTA, jucătoare venită din calificări, a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva argentiniană Gisela Dulko, locul 42 WTA, calificându-se în turul doi al turneului de la Wimbledon.

Mai sunt prezente pe tabloul principal de simplu trei jucătoare din România, Sorana Cîrstea, Raluca Ioana Olaru şi Alexandra Dulgheru, care vor evolua tot marţi, în primul tur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici