Edison Miranda: Îl voi face KO pe Bute

Pugilistul columbian Edison Miranda a declarat că este convins că-l va învinge prin KO pe boxerul român Lucian Bute, campionul lumii la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în lupta pentru centura mondială ce va avea loc la 17 aprilie, la Montreal, informează interbox.ca.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Edison Miranda: Îl voi face KO pe Bute

Edison Miranda: Îl voi face KO pe Bute (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La 17 aprilie voi fi campionul lumii. O să-l bat pe Bute, îl voi face KO. Fanii mei aşteaptă de mult timp să devin campion şi este momentul să le îndeplinesc această dorinţă", a declarat Miranda.

Miranda, în vârstă de 29 de ani, are 1,78 metri şi a disputat 37 de meciuri ca profesionist, înregistrând 33 de victorii, dintre care 29 prin KO, şi patru înfrângeri.

Bute şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins prin KO, în repriza a patra, pe mexicanul Librado Andrade, într-un meci disputat la 29 noiembrie 2009, la Quebec

Lucian Bute (25-0-0 20) îşi va apăra pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa boxerului columbian Edison "Pantera" Miranda, într-o gală ce va loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada). Cu ocazia acestui meci, Bute va reveni la Centre Bell după mai mult de un an de absenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici