Elizabeta Samara a fost învinsă la Paris, în proba olimpică de simplu feminin

  • După ce obţinuse o victorie spectaculoasă cu două zile în urmă, jucătoarea română de tenis Elizabeta Samara a fost eliminată luni din competiţia de simplu feminin de la Jocurile Olimpice.
  • Românca a fost învinsă în turul trei de taiwaneza Cheng I-Ching.
Urmărește
265 afișări
Imaginea articolului Elizabeta Samara a fost învinsă la Paris, în proba olimpică de simplu feminin

Asiatica a început mai bine şi a condus după primul set, câştigat categoric cu 11-3. Samara e egalat, 1-1, dar a pierdut apoi următoarele două seturi, în care a reuşit să ţină aproape până spre final.

Setul 5 i-a revenit din nou româncei, cu un categoric 11-5. Ea mai avea însă nevoie de încă două seturi pentru a se califica.

Setul şase a fost unul dramatic, în care Samara, aflată la a cincea sa prezenţă la jocurile olimpice, a salvat două mingi de meci, dar a li avut şansa de a egala situaţia.

Din păcate, ea a cedat la a treia minge de meci a asiaticei, care s-a impus în final cu scorul de 4-2 (11-3, 9-11, 11-9, 11-8, 15-13).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici