Emil Săndoi a debutat la Poli Iaşi cu o victorie împotriva Universităţii Craiova

  • Pe un teren afectat de ploaia persistentă, Politehnica Iaşi a câştigat duminică meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, din etapa a noua a Superligii la fotbal.
  • Antrenorul Emil Săndoi a debutat la moldoveni, care au câştigat cu 2-0.
  • Mitriţă a ratat un penalty când scorul era 1-0.
Urmărește
282 afișări
Imaginea articolului Emil Săndoi a debutat la Poli Iaşi cu o victorie împotriva Universităţii Craiova

Sursă foto: Facebook/Universitatea Craiova

Trei puncte importante pentru Politehnica Iaşi, care iese din zona de subsolul clasamentului şi acumulează 10 puncte.

Florian Kamberi a deschis scorul după prima jumătate de oră de joc, răzbunându-se pentru o ratare cu două minute mai devreme, când a trimis inexplicabil peste poartă din poziţie favorabilă.

Principalele ocazii ale reprizei au aparţinut gazdelor, care au trimis 6 şuturi spre poartă, în ciuda faptului că au avut o posesie de doar 35%, în timp ce oltenii au şutat doar de două ori spre poarta adversă.

Repriza secundă a adus pe teren o echipă oaspete mai motivată, însă Mitriţă nu a reuşit să transforme o lovitură de pedeapsă (min. 58), acordată după un henţ în careu, decis în urma unei analize VAR.

Ultimul sfert de oră a fost un asediu la poarta moldovenilor, care au rezistat eroic, cu portarul Fernandes în prim-plan.

În al zecelea minut suplimentar de joc, Poli Iaşi a majorat scorul la 2-0, prin brazilianul Tailson, după o fază prelungită de atac în faţa porţii craiovene, unde terenul de joc a fost serios afectat de cantitatea mare de apă căzută la Iaşi.

Politehnica Iaşi ajunge la 10 puncte şi urcă momentan pe locul 10, Universitatea Craiova ratând ocazia de a trece, chiar şi temporar, pe prima poziţie a clasamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici