Emil Săndoi aşteptat să aducă a doua victorie pe teren propriu pentru Poli Iaşi

  • Poli Iaşi va primi duminică de la ora 18:15 vizita Universităţii Craiova într-un meci contând pentru etapa a 9-a a Superligii României.
  • Pe banca gazdelor debutează Emil Săndoi, ieşenii căutând o îmbunătăţire de formă.
Urmărește
94 afișări
Imaginea articolului Emil Săndoi aşteptat să aducă a doua victorie pe teren propriu pentru Poli Iaşi

Sursă foto: Alexandru Dobre/Mediafax Foto

Echipa din dealul Copoului a reuşit doar o victorie în ultimele şase etape, înregistrând o remiză şi patru înfrângeri. Singura victorie a moldovenilor a venit pe 17 august, când au învins FCSB cu 1-0.

Poli Iaşi a avut o medie de aproximativ 5.800 de spectatori pe meci în cele patru jocuri disputate pe teren propriu în acest sezon. În acest sezon, echipa a marcat opt goluri, dintre care şase au fost înscrise în prima repriză, dar au primit 10 dintre cele 15 goluri încasate în aceeaşi perioadă.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova vine după un start solid de sezon, cu doar o înfrângere în campionat, înregistrată în faţa lui Dinamo. Oltenii au obţinut patru victorii şi trei remize, iar Alexandru Mitriţă, cel mai bun marcator din Supeligă în 2024, va fi un jucător cheie în atacul echipei. Craiovenii au demonstrat că pot marca în momente cheie, cu şapte dintre cele 15 goluri înscrise după minutul 60.

Istoricul confruntărilor directe arată o dominare a Craiovei, care a câştigat de 13 ori în cele 20 de întâlniri anterioare. Ultima victorie a ieşenilor împotriva Craiovei în campionat datează din 25 noiembrie 2016, când Poli a învins cu 2-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici