Enzo Francescoli: Messi este mai bun decât Maradona

Fostul internaţional uruguayan Enzo Francescoli, a declarat, joi, într-un interviu acordat publicaţiei France Football, că atacantul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, este mai bun decât fostul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona.

Urmărește
116 afișări
Imaginea articolului Enzo Francescoli: Messi este mai bun decât Maradona

Enzo Francescoli: Messi este mai bun decât Maradona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Leo Messi este cel mai bun fotbalist din lume la ora actuală. Vă pot surprinde spunând că Messi mi se pare mai bun decât Maradona. Şi eu chiar cred asta. Messi mai poate creşte. Dacă va câştiga titlul mondial, Messi va rezolva istorica dezbatere despre cine este cel mai bun fotbalist al lumii din toate timpurile. În cazul în care va obţine acel trofeu, niciun brazilian, englez, german, spaniol sau italian nu mai poate nega faptul că cel mai mare fotbalist al lumii este argentinian. Eu mi-am spus părerea, acum este rândul lui. Iar dacă va câştiga titlul mondial voi fi primul care voi exulta", a spus Francescoli.

Lumea fotbalului este împărţită în acest moment când vine vorba despre cel mai bun fotbalist al lumii din toate timpurile, unii considerându-l pe argentinianul Diego Armando Maradona, iar alţii pe brazilianul Pele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici