Escalettes: Cu România va fi un meci mai puţin amical, folcloric şi câmpenesc

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Jean-Pierre Escalettes, a declarat, miercuri seară, că meciurile Franţei cu România şi cu Serbia, din preliminariile Cupei Mondiale, nu vor fi precum cel cu Insulele Feroe, ci mai puţin "amicale şi câmpeneşti", informează L'Equipe.

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului Escalettes: Cu România va fi un meci mai puţin amical, folcloric şi câmpenesc

Escalettes: Cu România va fi un meci mai puţin amical, folcloric şi câmpenesc

"Dacă aş spune că m-a entuziasmat meciul cu Insulele Feroe, nu m-ar crede nimeni. Însă nu este foarte îngrijorător, pentru că am avut multe astfel de partide, după care am arătat că putem să jucăm fotbal. Cu România şi la Belgrad va fi mai puţin amical, folcloric şi câmpenesc decât acest meci cu Insulele Feroe. Va trebui să vedem de ce suntem în stare în faţa unei echipe mai puternice. Pentru aceasta, ne vom revedea la începutul lunii septembrie", a spus Escalettes.

Reprezentativa Franţei a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), naţionala Insulelor Feroe, într-un meci din grupa a şaptea de calificare la Cupa Mondială din 2010, din care face parte şi România. România va întâlni echipa Franţei, în data de 5 septembrie, în deplasare.

Reprezentativa Serbiei continuă să conducă grupa a 7-a a preliminariilor pentru Cupa Mondială, cu 18 puncte, fiind urmată de Franţa, cu 13 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat. Lituania ocupă poziţia a treia a clasamentului, cu 9 puncte, în timp ce naţionala României se află la egalitate de puncte, câte şapte, cu reprezentativa Austriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici