Etapa a 3-a a Ligii 1 Futsal debutează cu derby-ul West Deva – FK Odorheiu Secuiesc

  • Liga 1 Futsal programează sâmbătă două confruntări din cadrul etapei a 3-a.
  • Lovitura de start a rundei se va da la ora 15:00 la Sala Sporturilor din Deva, acolo unde faţă în faţă se vor afla West Deva şi FK Odorheiu Secuiesc, singurele echipe cu punctaj maxim după primele două etape.
Urmărește
65 afișări
Imaginea articolului Etapa a 3-a a Ligii 1 Futsal debutează cu derby-ul West Deva – FK Odorheiu Secuiesc

Etapa a 3-a a Ligii 1 Futsal debutează cu derby-ul West Deva – FK Odorheiu Secuiesc

Gazdele de la West Deva au trecut în primele două etape de Mausoleul Mărăşeşti (18-4 pe teren propriu) şi de Luceafărul Buzău (6-2 în deplasare), în timp ce FK Odorheiu Secuiesc a dispus de campioana United Galaţi (5-2 pe teren propriu) şi de vicecampioana CFR Timişoara (7-1, tot pe teren propriu).

Confruntarea de la Deva se anunţă a fi una deosebit de interesantă, având în vedere că cele două formaţii s-au întărit în această vară.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu la Deva. Toată lumea ştie că West Deva are un lot mult mai valoros decât în sezonul trecut. Am pregătit foarte bine această partidă şi vom da totul pentru a obţine victoria. Am încredere în echipa noastră”, a spus Petrişor Toniţă, portarul echipei FK Odorheiu Secuiesc şi al naţionalei României pentru frf.ro

La fel de optimist este şi internaţionalul Bálint Andor.
„Ne aflăm în faţa unei partide deosebit de dificile, în faţa unui adversar cu un lot foarte bun. West Deva are un moral excelent după victoriile la scor din primele două runde. Noi mergem însă foarte determinaţi la Deva, am pregătit foarte bine acest meci şi ne dorim toate cele trei puncte”.

Atmosfera în sânul formaţiei West Deva este una foarte bună. Meciul cu FK Odorheiu Secuiesc reprezintă însă primul examen dificil din acest început de sezon pentru gruparea hunedoareană.

„Jucăm în faţa propriilor suporteri şi suntem încrezători într-un rezultat bun. Ne respectăm adeversarul, dar vrem să îl învingem”, a spus veteranul Florin Matei, unul dintre cei mai buni jucători al echipei West Deva în primele două etape.

Tot sâmbătă, de la ora 18:00, se va disputa şi meciul dintre CSM Târgu Mureş şi Luceafărul Buzău. Ardelenii sunt neînvinşi după primele două etape: 3-3 pe teren propriu cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe şi 2-1 în deplasare cu Mausoleul Mărăşeşti.

Oaspeţii au început cu dreptul actuala stagiune, 5-4 cu vicecampioana CFR Timişoara chiar la ea acasă, dar au pierdut în etapa a doua, pe teren propriu, în faţa formaţiei West Deva, scor 2-6.

Etapa a 3-a a Ligii 1 Futsal Fortuna va continua la începutul săptămânii viitoare, când sunt programate alte două meciuri.

Etapa a 3-a

Sâmbătă, 14 septembrie
ora 15:00: ACS West Deva – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, Sala Sporturilor – Deva
Arbitri: Chiţa Liviu (Piteşti), Deaconu Laurenţiu (Berceni); Braşovean Cristian Cosmin (Cluj)
Observator arbitri: Curta Dan Ovidiu (Târgu Mureş)

ora 18:00: CSM Târgu Mureş – CS Luceafărul Buzău, Sala Sporturilor – Târgu Mureş
Arbitri: Gunciu Roberto Florentin (Popeşti Leordeni), Boharu Predescu Ionel (Buftea); Pentek Laurenţiu (Oradea)
Observator arbitri: Mititel Marius (Bucureşti)

Luni, 16 septembrie
ora 18:00: ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe – ACS Mausoleul Mărăşeşti

Marţi, 17 septembrie
ora 17:45: CSF CFR 1933 Timişoara – CS United Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici