Eugen Neagoe debutează în confruntarea dintre Gloria Buzău şi Oţelul Galaţi

  • Gloria Buzău va înfrunta sâmbătă, de la ora 18:45, pe Oţelul Galaţi într-un meci din etapa a noua a Superligii României.
  • Această confruntare marchează debutul antrenorului Eugen Neagoe pe banca echipei buzoiene, care caută să îşi îmbunătăţească performanţele după un început de sezon dificil.
Urmărește
253 afișări
Imaginea articolului Eugen Neagoe debutează în confruntarea dintre Gloria Buzău şi Oţelul Galaţi

Eugen Neagoe debutează în confruntarea dintre Gloria Buzău şi Oţelul Galaţi

Antrenorul român revine în competiţia internă în care a strâns 246 de meciuri, fiind printre cei mai experimentaţi antrenori activi din campionat.

Buzoienii au reuşit să obţină doar o victorie în primele opt etape, înregistrând două egaluri şi cinci înfrângeri, ceea ce plasează echipa pe ultimul loc în clasament. Cu 17 goluri primite, dintre care şapte în urma fazelor fixe, Gloria are de pus la punct o apărare vulnerabilă. De asemenea, echipa a marcat doar şapte goluri, majoritatea în repriza secundă, ceea ce subliniază nevoia de a-şi îmbunătăţi eficienţa în atac.

26 de fotbalişti au prins cel puţin o prezenţă pentru Gloria în cele opt etape din sezonul 2024-2025, dintre care 10 au debutat în SuperLigă, locul 1 la acest capitol, dar şi un semn că lotul nu este încă suficient de stabil şi închegat.

Pe de altă parte, Oţelul Galaţi vine după un început excelent de sezon, fiind neînvinsă în cele şapte meciuri disputate, cu patru victorii şi trei remize, şi ocupând locul al treilea în clasament.

Cu doar trei goluri încasate, Oţelul se prezintă ca una dintre cele mai solide echipe din campionat. Alexandru Pop, vârful echipei, a marcat trei goluri în actuala ediţie, ajungând la un total de 14 reuşite în 43 de apariţii în Superligă.

23 de jucători au bifat minute pentru gălăţeni, dintre care 11 au prins prezenţe în fiecare dintre cele şapte meciuri disputate.

Dorinel Munteanu a utilizat în stagiunea în curs şase jucători autohtoni eligibili pentru selecţionata U 21, capitol la care Oţelul este depăşită doar de Farul, cu 8 şi Dinamo, cu 7.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici