Europa League: Porto şi Manchester United remizează 3-3, Tottenham şi FCSB se impun în deplasare

Porto şi Manchester United au remizat 3-3, la capătul unui meci cu şase goluri din etapa a doua a Europa League la fotbal. Tottenham, fără Drăguşin, suspendat, rămâne neînvinsă, la fel ca şi FCSB, Lazio, Lyon şi Anderlecht. Roma, PAOK şi Beşiktaş se află în ultima treime a clasamentului.

Urmărește
341 afișări
Imaginea articolului Europa League: Porto şi Manchester United remizează 3-3, Tottenham şi FCSB se impun în deplasare

Europa League: Porto şi Manchester United remizează 3-3, Tottenham şi FCSB se impun în deplasare

Porto - Manchester United 3-3 (2-2)

Lovitura de cap a lui Harry Maguire din prelungirile partidei a salvat un punct pentru Manchester United, aflată în zece oameni, într-o întâlnire intensă cu Porto. Vizitatorii au condus cu 2-0 prin golurile lui Marcus Rashford şi Rasmus Højlund, dar Pepê a reacţionat şi a înscris cu capul pentru gazde după o intervenţie a lui Andre Onana, iar apoi Samu a egalat înainte de pauză.

Samu a marcat al doilea său gol în repriza a doua şi a adus Porto în avantaj, înainte ca Bruno Fernandes să primească al doilea cartonaş galben. Porto a fost la un pas de victorie, dar Maguire a trimis cu capul în poartă după un corner executat de Christian Eriksen pe final de meci.

Cu doar două puncte acumulate, United se află pe locul 21, iar Porto, cu un singur punct, pe locul 24.

Ferencváros - Tottenham Hotspur 1-2 (0-1)

Golurile reuşite de Pape Sarr şi Brennan Johnson au adus cele trei puncte pentru Spurs la Budapesta. Vizitatorii au preluat conducerea la jumătatea primei reprize, când Sarr a profitat de o minge pierdută, înainte ca Johnson să vină de pe bancă şi să înscrie pentru al cincilea meci consecutiv.

Un voleu puternic al lui Barnabás Varga a dus la un final emoţionant pentru echipa lui Ange Postecoglou, dar echipa din Premier League a rezistat pentru a înregistra a cincea victorie consecutivă în toate competiţiile.

RFS - Galatasaray 2-2 (1-2)

Echipa letonă RFS a obţinut primul său punct în Europa League după ce a fost condusă cu două goluri de fosta campioană Galatasaray, la Daugava. Dries Mertens şi Yunus Akgün au adus echipa turcă în avantaj de 2-0 după 38 de minute, dar RFS a redus din diferenţă înainte de pauză prin Jānis Ikaunieks şi a egalat graţie golului lui Lasha Odisharia din minutul 55. Echipa gazdă a reuşit remiza datorită mai multor intervenţii bune ale portarului camerunez Fabrice Ondoa.

Echipa suedeză Elfsborg a reuşit să obţină o victorie surprinzătoare în faţa Romei, graţie unui penalty transformat în prima repriză de Michael Baidoo.

Malick Fofana şi Alexandre Lacazette au marcat fiecare câte două goluri, iar Lyon s-a impus cu 4-1 la Rangers.

Cel mai bun marcator al sezonului trecut în Conference League, Ayoub El Kaabi, a marcat o dublă, echipa sa Olympiacos învingând Braga cu 3-0.

Rezultatele etapei a doua în UEFA Europa League:

RFS - Galatasaray 2-2
Ferencváros - Tottenham Hotspur 1-2
Maccabi Tel-Aviv - Midtjylland 0-2
Olympiacos - Braga 3-0
Qarabağ - Malmö 1-2
Real Sociedad - Anderlecht 1-2
Lazio - Nice 4-1
Slavia Praha - Ajax 1-1
Hoffenheim - Dinamo Kiev 2-0
Athletic Club - AZ Alkmaar 2-0
Beşiktaş - Eintracht Frankfurt 1-3
Porto - Manchester United 3-3
Twente - Fenerbahçe 1-1
Viktoria Plzeň - Ludogorets 0-0
Elfsborg - Roma 1-0
PAOK - FCSB 0-1
Union SG - Bodø/Glimt 0-0
Rangers - Lyon 1-4

Programul etapei a treia:

Miercuri, 23 octombrie:
Galatasaray vs Elfsborg
Braga vs Bodø/Glimt

Joi, 24 octombrie:
Roma vs Dinamo Kiev
Eintracht Frankfurt vs RFS
Midtjylland vs Union SG
Ferencváros vs Nice
Maccabi Tel-Aviv vs Real Sociedad
PAOK vs Viktoria Plzeň
Qarabağ vs Ajax
Athletic Club vs Slavia Praha
Porto vs Hoffenheim
Twente vs Lazio
Fenerbahçe vs Manchester United
Malmö vs Olympiacos
Lyon vs Beşiktaş
Rangers vs FCSB
Anderlecht vs Ludogorets
Tottenham Hotspur vs AZ Alkmaar

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici