Fanii Partizan Belgrad au vandalizat vestiarul echipei şi l-au rănit pe antrenor după meciul cu Steaua Roşie

Suporterii lui Partizan Belgrad au vandalizat vestiarul echipei şi l-au rănit la cap pe antrenorul Aleksandar Stanojević, după înfrângerea cu 4-0 în faţa rivalei Steaua Roşie Belgrad, luni, în Serbia.

Urmărește
81 afișări
Imaginea articolului Fanii Partizan Belgrad au vandalizat vestiarul echipei şi l-au rănit pe antrenor după meciul cu Steaua Roşie

Fanii Partizan Belgrad au vandalizat vestiarul echipei şi l-au rănit pe antrenor după meciul cu Steaua Roşie

Steaua Roşie a câştigat ultimele trei ediţii ale derby-ului de la Belgrad, iar victoria de luni a fost cea mai categorică din 1998, când s-a impus cu acelaşi scor.

„Fanii nemulţumiţi au spart geamul; este o situaţie neplăcută. Am venit cu bandaje la conferinţa de presă, dar nu există niciun motiv să facem teatru”, a declarat Stanojević reporterilor, citat de Reuters.

„Nu a fost nimic mai mult, nicio luptă, niciun conflict fizic. Nu este nicio dramă”.

Stanojević a afirmat că înfrângerea a fost cea mai grea din cariera sa.

„Îmi cer scuze fiecărui fan al Partizan; îmi cer scuze pentru modul în care am pierdut meciul”, a spus el.

„Îmi asum responsabilitatea, iar aceasta este a mea: cea mai mare înfrângere din cariera mea. Este vina mea că am pierdut meciul... este o ruşine pentru noi toţi. Şi pentru mine, cea mai mare”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici