Farul Constanţa - FC Braşov, scor 1-1

Formaţia Farul Constanţa a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida susţinută vineri, pe teren propriu, în faţa echipei FC Braşov, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

10 afișări
Imaginea articolului Farul Constanţa - FC Braşov, scor 1-1

Farul Constanţa - FC Braşov, scor 1-1

Pentru Farul Constanţa a înscris Chico '7, în timp ce pentru FC Braşov a marcat mugurel Buga '6.

În minutul 6, Dedu a centrat de pe partea dreaptă, Mugurel Buga i-a luat faţa unui fundaş constănţean şi a marcat cu latul, de pe linia careului de şase metri.

În minutul 7, Cristian Ionescu a protejat balonul pentru a-i pemite lui Bogdan Stelea să reţină, însă Chico a băgat piciorul în faţa fundaşului braşovean şi a deviat balonul în plasă.

În minutul 57, Chico a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de pe teren de arbitrul Marius Avram.

Formaţia antrenată de Răzvan Lucescu a obţinut a şasea remiză consecutivă în Liga I, după 0-0, cu Rapid, Universitatea Craiova, SC Vaslui, Gloria Bistriţa şi 1-1 cu Poli Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici